Om bøger og en bi

IMG_20210513_091441

Da jeg blev færdig med broderiet med solsorten og særligt efter at jeg bloggede om Erica, bestemte jeg, at nu skal jeg også have broderiet med bien færdigt. Det er efterhånden længe siden jeg købte det, jeg tænker, at det er tæt på 10 år siden. Også det er fra fru Zippe.

Som man kan se, så mangler jeg jo efterhånden ikke så meget af selve bien. Men al den baggrund tog på forhånd lysten fra mig. Derfor gik jeg, for alvor, i gang med det for nogle dage siden. I går fik jeg virkelig gjort noget ved det, og fik også begyndt på kanten, også den har jeg haft mine tvivl om, hvor morsom der bliver at sy. Det viste sig, at det egentlig ikke er så galt.

Men det viste sig også, at mit broderi ikke bliver helt mage til forlægget. Jeg skal have nogle flere rækker baggrund (suk!!) under bien, for at få det til at passe med borten. Men skidt, nu er jeg i gang og det går egentlig fint med en lydbog i ørerne.

For tiden læser og lytter jeg skiftevis til Dorothy L. Sayers' romaner om Lord Peter Wimsey. Dem kan jeg ikke blive træt af, jeg har dem alle som paperback, købt i hvert fald nogle af dem, er jeg ret sikker på, på Holstebro station, i 70'erne.

Jeg skifter også mellem dansk og engelsk, for det er ikke dem alle, som er indlæst på dansk. Five Red Herrings, som på dansk hedder Peter Wimsey finder fem falske spor, er ikke, så den skulle jeg egentlig læse som e-bog. Jeg var begyndt, men den er jeg, indtil videre, sprunget over. Dels fordi jeg næsten lige har hørt den i en dramatiseret version på BBC Radio 4 Extra og dels, fordi det er den, som jeg synes er den mindst spændende af dem. DLS gik meget op i detaljer og i den er der en farlig masse kedelig læsning om togtabeller og hvordan det kunne hænge sammen for, at morderen kunne nå at komme med et tog efter sin ugerning. :-)


21 April 2021

08 April 2021

07 March 2021

23 February 2021

04 December 2020

12 August 2020

08 July 2020

17 June 2020

16 May 2020

07 May 2020

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad