Ny forbedret "udsigt"

IMG_20210306_115008

fik jeg i fredags, fra min symaskine, over mod min bedstemors gamle kommode. 

Jeg bestemte for et stykke tid siden, at i år ville jeg have en hortensia. Det havde jeg ikke sidste år, men nu skulle det være igen. Og ganske typisk, så var det umuligt at finde en, og fandt jeg dem, så var det nogle små, skæve nogen, som havde brune rande på kanten af højbladene (forekommer det mig, at jeg kan huske, at de hedder, dem, som man normalt kalder for blomster).

Det skulle dog vise sig, at det var fordi, jeg kom det forkerte sted, for i fredags fandt jeg dette pragteksemplar hos Kvickly i Lemvig. Det var den flotteste af dem, de andre var noget mindre. Så jeg syntes, at jeg havde gjort et helt kup.

IMG_20210305_172105

Vi var på en af de ture, hvor der er flere stop undervejs. Første stop var Holstebro, min mand skulle scannes. Efter et par ærinder der i byen, fortsatte vi mod Struer, hvor min mand fik indløst sit gavekort til en boghandel og fik den julegave, som han skulle have af Emil og Tobias. Der blev også handlet lidt - hos Rema, hvor de heller ikke havde hortensiaer. :-)

Sidste stop var Lemvig, hvor vi egentlig bare skulle have været hos slagteren. Men mens min mand var der, tænkte jeg, at jeg kunne prøve lykken hos Kvickly, så længe og det lykkedes altså at finde en hortensia. Nu skal jeg bare sørge for at holde liv i den. Det kommer altid lidt bag på mig, hvor meget vand de kræver. :-)


21 January 2021

02 January 2021

30 December 2020

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad