Ny telefon!

Ny telefon

I søndags havde jeg lidt fødselsdagsfejring. To af vores børn var hjemme og min søster og svoger kom også til eftermiddagskaffe.

Der var, lidt usædvanligt, ikke nogen, som havde spurgt om, hvad jeg ønskede mig, men da der på et tidspunkt blev snak om gave, sagde Emil, at de havde fundet på noget, og at det var noget jeg gerne ville have.*

Jeg havde gættet på noget helt andet end det jeg fik!

Min gamle Huawei var begyndt at skrante lidt, så jeg havde indstillet mig på, at den snart skulle udskiftes. Jeg ville gerne have haft en Huawei igen, men den foregående amerikanske præsident sørgede for, at Google ikke længere må samarbejde med Huawei, så derfor er alle deres forskellige apps ikke at finde på de nye modeller derfra.

Det er egentlig gået forbløffende nemt at vænne sig til den nye model, som er en 1+ Nord. Det, som generer mig mest, er at man ikke kan tage et billede ved at klikke på skærmen. Så jeg prøver forgæves at tage et billede eller to, før det går op for mig, at det kan man altså ikke på den måde.... :-) Men det vænner jeg mig helt sikkert også snart til og så er jeg sikker på, at jeg bliver rigtig glad for den. Og den tager nogle gode billeder.

 

* Det gjorde egentlig heller ikke noget. Jeg har haft ualmindelig svært ved at finde på noget. For jeg vil kun ønske mig noget, som er praktisk eller som kan erstatte en ting, som er blevet slidt op. Med andre ord, ikke noget, som bare skal fylde op i et skab (hvor der i forvejen ikke er plads til mere). Telefonen opfylder lige præcis det krav! Men vaserne fra Kähler er nu pæne... ;-)


18 August 2021

06 August 2021

05 August 2021

29 July 2021

05 July 2021

04 July 2021

18 June 2021

11 June 2021

10 June 2021

09 June 2021

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad