ØV!!

IMG_20210628_161946

Egentlig havde jeg ikke tænkt, at jeg skulle lave indlæg om Rose Window quilten, før jeg var nået noget længere (dvs. når alle blokke r syet).

Men dette indlæg skal faktisk heller ikke handle om blokken/quilten som sådan, men derimod om Frixion pennen fra Pilot.

Dem har jeg, med stor fornøjelse, brugt i mange år efterhånden, og aldrig haft det mindste bøvl med dem. Indtil forleden...

Da jeg valgte stof ud til midten af nogle af blokkene, satte jeg et kryds på stoffet ved den blomst, som skulle klippes ud. Det var jo egentlig en ret genial idé. I teorien, for i praksis skulle det vise sig, at det ikke var så god en idé, som først antaget.

Da jeg ville fjerne krydset fra denne blok, efter jeg var helt færdig og klar til at forevige den til min Instagram konto, kunne jeg konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre at få det helt væk. På billedet er det umuligt at se, men med det blotte øje kan man ane det.

Det var i hvert fald nok til at irritere mig, så jeg har klippet til en ny midte. I dag generer det mig ikke så meget, som det gjorde lige da jeg også havde forsøgt med enden af pennen, som er en slags viskelæder. Det gjorde ikke den mindste forskel, jeg syntes bare, at det kom til at se lidt nusset ud. Og det blev det jo ikke bedre af.... :-D

Jeg synes stadig, at der skal skiftes (og det bliver det selvfølgelig også) for jeg er ovenud tilfreds med denne blok, så den skal da være fejlfri.

Så hvis I ikke allerede vidste det, så brug pennen på bagsiden af stoffet. Og er det nødvendigt at markere på forsiden, så gør det forsigtigt. Jeg er nemlig ret overbevist om, at det kryds ikke lod sig fjerne helt, fordi jeg havde skrevet oveni flere gange.

Tynde streger forsvinder altid, sommetider lidt mere modstræbende end andre gange. Men jeg har i hvert fald altid fået bugt med dem, selv om det nogle gange har krævet flere omgange med min hårtørrer, som jeg normalt bruger til det.


04 June 2021

02 June 2021

01 April 2021

23 March 2021

23 February 2021

13 January 2021

09 January 2021

24 November 2020

11 November 2020

01 November 2020

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad