Curiouser and curiouser said Alice

IMG_20210223_094114
Ja, det bliver mystiskere og mystiskere. I går købte jeg en e-bog hos Saxo. En engelsk sådan. Jeg har lånt en lydbog, Smoke and Mirrors af Elly Griffiths (hende med bøgerne om dr. Ruth Galloway, som jeg tidligere har fortalt om). Da jeg havde lyttet til den et stykke tid, fandt jeg ud af, at det var en fortsættelse. Som e-reolen Global ikke har på hylderne. Så derfor købte jeg den første i serien, så jeg kunne følge ordentlig med. 

Jeg har købt e-bøger to gange før. Med mindre held. Da bøgerne er på engelsk kan de ikke læses på Saxos egen eller andre af de mest gængse apps. Man kan bruge et Adobe produkt. Det fik jeg installeret første gang (med lidt bøvl, for man skal have et Adobe ID, for at kunne gøre det, så det måtte jeg også skaffe mig.)

Jeg har læseren på både telefon og tablet. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg har købt de to bøger, jeg ejede i forvejen, via hhv. telefon og tablet, men faktum er i hvert fald, at den ene ligger i biblioteket på telefonen, den anden samme sted på min tablet. Det var lidt træls at læse en hel bog på telefonen, men jeg kunne ikke finde ud af at få den flyttet til min tablet.

I går blev det dog en tand mere mystisk. Den bog jeg købte optrådte nemlig hverken her eller der. Uanset hvor mange gange jeg trykkede på download HER, så skete der ikke noget.

Da jeg på et tidspunkt satte mig ved computeren, tænkte jeg, at jeg da lige kunne prøve at se, hvad der skete der. Og der skete flere ting. Jeg kunne downloade bogen, jeg blev spurgt om, hvad jeg ville åbne med og da jeg valgte Overdrive, som er e-reolen Globals læser, så blev den nok så fint åbnet der. Selv om det altså heller ikke skulle kunne lade sig gøre.

Det er også lidt bøvlet at læse via computeren, men jeg er da nået en fjerdedel ind i historien.

Mens jeg var i gang i går, fandt jeg også ud af, at man kan hente en Kindle app, så man kan læse bøger i det format, uden at eje en Kindle. Så nu kan jeg købe mine e-bøger hos Amazon i stedet for Saxo. Jeg synes ganske vist ikke, at jeg behøver bidrage til Jeff Bezos' voksende formue, men det andet er nu for bøvlet. Der er nemlig (snart) 6 bøger i serien The Brighton Mysteries, så jeg skal nok have købt nogle flere. E-reolen Global ejer nemlig kun bind 2 i serien.


13 January 2021

09 January 2021

24 November 2020

11 November 2020

01 November 2020

25 October 2020

13 October 2020

24 September 2020

23 September 2020

22 September 2020

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad