En stak klude

IMG_20210516_083930

For noget tid siden fandt jeg, på Stof og stils hjemmeside, en gratis opskrift til strikkede karklude, som jeg straks blev vældig begejstret for. Jeg kan meget godt li' mønstret, som jeg før har strikket ensfarvede klude i, og så havde de her den yderligere fordel, at man kan få brugt nogle af alle sine bomuldsrester. Jeg strikkede først den, som ligger nederst på billedet.

Den blev ikke helt som opskriften foreskrev - mit garn slap op "før tid", så jeg måtte da prøve igen. Heler ikke denne gang lykkedes det mig at få det helt som i opskriften, men undervejs fik jeg brugt resten af to bundter, som har ligget meget længe og ventet på bedre tider.

Nu er jeg, som man kan se, gået i gang med nr. 3. Og denne gang har jeg selv bestemt, hvordan det skal se ud. Jeg synes ikke, at det er det kønneste jeg har set, men jeg har sluppet af med endnu to rester, den mørkeblå var der meget lidt tilbage af.

Nu skal jeg "bare" have hæftet alle enderne. Jeg fortryder allerede, at jeg ikke har gjort det på de to første.

Stof og stil er i begreb med at skifte navn til Selfmade. Det vil også "gå ud over" deres hjemmeside. Og det kan næsten kun blive bedre end nu.

Jeg prøvede først at lede efter opskriften via hjemmesiden, men da der ikke, under gratis mønstre, er en kategori, som hedder Strik og der ikke dukkede noget op under hverken Bolig eller Vejledninger, så gav jeg op og googlede i stedet.

Hvilket ikke gav det mindste mere hjælp. Selv med ordet strik og gratis opskrifter, var resultatet bare, at man fik hele baduljen, så man kunne bladre igennem utallige anvisninger - hvis man havde tålmodighed til det. Det havde jeg efterhånden ikke, men endelig fik jeg et hit, da jeg valgte Billeder.

Man kan købe en æske med tre bundter garn og opskriften, det var det jeg fandt først. Og da begyndte jeg i grunden at overveje, om jeg skulle skrive om noget helt andet, fordi det vist aldrig skulle lykkes mig at finde linket til opskriften og sætte det ind i indlægget, men da jeg googlede navnet på kludene med, så lykkedes det at finde frem til den igen.

I det hele taget lader det til, at Stof og stil nærmest er interesseret i at holde det hemmeligt, at de har en masse gratis mønstre og vejledninger. Man skulle jo tro, at der ville være et menupunkt øverst på siden, som hed Gratis mønstre eller noget lignende. Men man skal helt ned i bunden af siden, hvor der står Om os, Handelsbetingelser osv. Under Tjenester står der næsten helt nederst Gratis mønstre!


14 May 2021

29 April 2021

28 April 2021

27 April 2021

22 April 2021

20 April 2021

18 April 2021

17 April 2021

16 April 2021

14 April 2021

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad