Endelig!

IMG_20220303_155259

Forleden tog jeg mig sammen til at sætte min lille quilt, som skal forestille et udsnit af en større, i en ramme. Jeg var nærmest i chok i flere dage efter. Inden da havde den ligget på spisebordet i over halvanden måned - og færdig har den været i snart et år. D. 31. marts sidste år har jeg taget billede af den. 

Det blev noget ferskt, det kan jeg godt se. Men jeg havde lige et stykke fint karton, på mit lille lager, bag et skab. Så det tog jeg - rammen er arvet fra Bolette og Jakob. Jeg havde planer om at bruge en anden, men så skulle jeg først til at have det billede ud, som var i den. Og det var lukket inde med brun tape, så det gad jeg slet ikke gå i gang med. Denne ramme har desuden den meget store fordel, at der er en passepartout. Derfor bliver quilten ikke mast flad.

Nu lader jeg det hænge, for om et par måneder skal badedamen op og så kan jeg lave om på det, som jeg synes er forkert.

Den lille collage med fuglen har jeg købt hos Hanne Wind-Hansen for nogle år siden. Det er også første gang den er kommet op at hænge. Det har dog været i ramme i flere år, det har stået på gallerihylden over vores spisebord. Det ser ud, som om den sidder skævt i rammen. Men det er synsbedrag. Det er det til gengæld ikke, hvis man synes, at quilten sidder skævt i sin ramme. Men det bliver også først rettet om et par måneder.

IMG_20220304_093444

På lageret fandt jeg også denne plakat, som jeg helt havde glemt, at jeg ejer. Jeg har en større skat af gamle plakater (gamle i den forstand, at de er købt for 45-50 år siden.) En dag vil jeg tage mig sammen til at kigge på dem, for der skal også nok være nogle imellem, som jeg har glemt, at jeg ejer.

En af dem kan jeg svagt huske og den vil jeg meget gerne have op at hænge igen. Motivet er af Saul Steinberg og det er muligvis dette her. Det er nok ved at være 30 år siden jeg sidst har set plakaten, så jeg er ikke fuldstændig sikker. :-D

 

Overskriften kan jo også hentyde til, at det er temmelig længe siden jeg sidst har skrevet. Jeg VIL blive bedre til det...


03 August 2021

01 July 2021

18 May 2021

15 May 2021

07 January 2021

27 December 2020

23 December 2020

17 October 2020

10 October 2020

11 July 2020

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad