Zip, zip!

IMG_20210427_142318

Dette kunne se ud som om det er en genudsendelse fra i går. Men det skal handle om lynlåse i metermål. Jeg fandt nemlig den helt rigtige til det kommende etui.

Men - som altid, når jeg skal sætte en skyder fast på en lynlås i metermål, så går det bare ikke. Mine fingre er ikke længere vakse nok til den slags finmotorik. Og så har jeg heller ikke helt så meget tålmodighed, nok fordi jeg forudser, at det ikke bliver nemt.

Det gjorde det bestemt heller ikke med dette her. Jeg asede og masede længe med det, men jeg kunne bare ikke få den sidste del af lynlåsen ind i skyderen.

Jeg kan huske, at jeg før har fortalt om et trick, som involverer en gaffel. Men lige meget hvad jeg gjorde, så kunne jeg ikke finde det igen. Jeg ved, at det var Hannes Patchwork, som havde lagt videoen ud, men det var ikke til at finde. Heller ikke når jeg googlede efter indlægget her fra bloggen.

Men, da jeg havde lagt billedet her ud på Instagram og brokket mig lidt over det, var der en, som kom mig til undsætning. Her kan man se, hvordan man lavet tricket med gaflen. :-)

IMG_20210427_153154

I mellemtiden var det dog lykkedes mig at finde en anden video på YouTube, som viste et andet trick. Som jeg har set før, men vist aldrig har prøvet. Det findes her. Og det var lige så nemt, som det blev vist på videoen! Det var nærmest en hel tryllekunst. :-)

En stor fordel ved den metode, er, at man ikke får så stor forskydning af lynlåsens sider, som man må klippe til bagefter.

IMG_20210427_144500

Jeg fandt også en lyseblå lynlås i en anden skuffe. Men det er suverænt den lyserøde, som er bedst. Foret, som man lige kan ane nederst, er også lyserødt.

Nu skal jeg faktisk bare have fundet ud af, hvad jeg vil bruge som afstivning, så er jeg klar til at sy etuiet.

 

Overskriften. Hvis man har set filmen You've Got Mail (måske et vist antal gange) så ved man, hvor i filmen denne replik forekommer. :-) Ellers kan man da lige se det her!


14 April 2021

26 March 2021

09 March 2021

04 March 2021

">
My Photo
Instagram

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Some Crafty Craftiness!
Diary of a Quilter
Moda Bake Shop

Flere fristende forretninger

Blog powered by Typepad